Tuesday, June 24, 2014

8th anniversary!

bkn tema malam tu itam ek..tp kebetulan aku pakai itam..mycinta pun pakai itam..nmpk tak? great minds think alike sangat!!hhehehe
kami makan kat JOM WESTERN kat aeon big wangsa maju sajorkkk...kedai baru tu...saja la men'try'...eh, tapi sedap2 la makanan dia..pricey sket tapi worth it sbb portion adalah banyak...rasa nak repeat lagi..menu aku order ni serius sedap!!
yes, dah 8 tahun kami berkahwin

alhamdulillah..apa lagi nak kata
orang kata cabaran paling banyak datang masa nak cecah 5tahun pertama tu...sebab masa tu hati blum tetap n fikiran pun tak brp nak matang lagi kan..
ni dah masuk 8 tahun..rasanya kekdg cakap dalam hati pun leh 'dengar' ..heheheh
doakan la yang terbaik utk kami berdua...dan semoga Allah mendengar doa kami yang satu tu...:)

No comments: