Wednesday, May 7, 2014

aduhaiii

jumaat hari gaji aku amik half day..ada few errands nak setelkan..mycinta balik solat n aku g pesta buku ..terus shoot balik umah...mandi siap2 pastu nak ke K4 la pulak..skali start keta bunyi semput..alamakkkk..terus kol orang bengkel yang aku biasa antar servis tanya apahal..skali dia ckp maybe bateri problem n kena tukar baru..siap2 tanya bajet ok..sbb baru gaji..pastu takut larik bajet la pulak kan..fuhhh..mujur under bajet..memandangkan dah siap..terpaksa la ke k4 naik taxi aje..huhu..orang perodua kol kata nak antar org repair tu malam..kul 9 mlm..kelam kabut gak la cepat2 beli barang n balik umah..tapi nan hadooo...esoknyer kul 10 pagi baru dia datang..bateri kering dia ganti 195..upah pasang 30...ok la kan..dah memang time kena tukar pun...dah lbh 3 tahun..hehe
ke k4 sebab ada orang nak beli hp baru..kitorg ni kan cheapskate..haha..so masa alcatel tengah wat promo tu..beli hp ni..harga rm299...ok apa..kalo hp mahal2 pun tapi kredit takde tak guna gak..haha
belikan hp ni utk abah aku..sibuk gak nak pakai hp canggih..harga sama gak..rm399 tapi dapat rm299

No comments: