Wednesday, April 9, 2014

2 in 1

ada 2 wedding dlm 1 hari
1 tu jiran lama masa kitorg dok kat ampang...now dia pun dok area umah aku kat setapak tu
1 lagi sepupu aku...tapi sebab sepupu aku tu belah lelaki n buat kat area pantai dalam..so keutamaan pegi yg dekat umah dulu la kan..hehe

lets pics tell u everything..:)

empunya badan for sure la kena ada kannn..hehe..1st time pakai half-moon shawl..yeahhh...
kt pintu gerbang pun mauuu
the souvenirs...dalam ada sweets
pelamin cantik okk
sedap
pengantins
kompang
the photobooth
me sorg pun nak jugaakkkk
pengantin-tak-berapa-baru
the jantanss..ehehe
me n mycinta
sama kan baju kami?hahah..belen baju aku buat baju dia..:)
family akak aku..mereka pun dah start berjubah dress..hehe
suma pun sibuk bergambo kat photobooth ituuu
dapat nengok dorg bersanding je..nak naik bergambo ada makcik laser lak sound kitorg..malas nak bertekak..undur diri jela..huhu
sepupu aku..anak arwah acik..yg lelaki tu ye..
sampai wedding ni kitorg tak makan pun..kenyang kottt
budak ni pun sibuk nak pose gak
me n Mia..anak sepupu aku..ni cucu mak ngah aku..dulu taknak kat org..now bagus dh..siap balik tu taknak folo mak ayah dia ok..nak naik keta aku..hehe..
sibuk je nk posing gak ngan mia

No comments: