Saturday, March 15, 2014

instinct suami isteri

didalam itu ada double fillet o fish, 6pcs nugget & quarter pounder
tak dinafikan
bila kita dah berkahwin..makin lama pasti kita akan rasa semakin kenal diri masing2..
makin kita rasa serasi
mcm aritu...balik keje mcm biasala lambat...
menjadi seorg aku..memang bermasalah nak fikir apa nk makan..
mycinta tanya..aku tanya dia balik
last2 aku kata ikutla apa nk mkn pun..
time blk tu..atas moto..lalu kat depan mcD jln pahang...dalam hati "eh..sedap pulak kalo dapat makan mcD malam ni..hehe"
tup2 sampai kt area umah aku..mycinta belok masuk kat OTK gombak tu...terus benti depan mCd
aku tanya nk watpe..dia ckp "belila apa nk mkn..abg nk double fillet o fish"
dalam hati memang berbunga2 la..haha..camana leh dgr suara hati aku ni
bukan skali sbnrnya..dah byk kali..
kira kuat gak la telepati kami kan?hehe

No comments: