Thursday, February 13, 2014

my BFF's engagement

ada sorg kawan aku kt ofis ni
dari dia bergelar exec...sampai la jadi manager..memang kamceng ngan aku
sebab dia lain dr org lain..dia very down to earth
dan paling aku terkesan sebab dia x kisah berkawan ngan kami2 yg bawahan ni..
tak kisah makan berkongsi..tak berkira kalo nak ajak berjalan2..
oh..si dia tua setahun dari aku
tiap2 tahun dia minta aku doakan dia bertemu jodoh
kekdg hari sabtu kitorg sama2 dtg wat keje dan berkongsi pasal macam2..hehe
oleh itu..biler dia 1st time jumpa 'seseorg'...dia bgtau aku..time tu aku dah ckp dia..
'if he's the one...aku nk sponsor ko 1 dulang..'
aku kalo dah berjanji...sahih aku ingt nyer
so biler dia dah tetap hari n waktu nyer..terus aku pun order la ..tp aku bgtau awal2 apa aku nk bg..senang dia nk arrange kan..aku mampu bg cupcake jela..lain2 kang takut tak kena taste..hehe
dia bertunang 8 feb..time tu aku kat kampung..esoknya pagi2 dia dah whatsapp aku gambo2 dia..
so beautiful..and tau dia sangat simple orgnya..tp walopun simple..pun tetap nampak cantik n grand kan?

fondant cupcake..tempah dari kawan ofis
baju tunangnya pun dia tunjuk aku dulu..hehe..besttt
gambo cupcake yg dah dihias kotaknya
dia n kwn2
simple, classic n gorgeous..:)
aku dah cakap siap2 kt dia suh wat hari nikah/sanding time aku available..haha..gilo..ko pikir ko kadi kah?:P

2 comments:

Mya said...

tahniah lat.
muka dia mcm indah AF hehe..

ItaYaniN said...

haha...mcm artis ek..:)