Friday, January 3, 2014

Utara Trip - Day 4..balik ke KL

akhirnya...akhirnya..kami sampai ptg tu kul 6..tanya2 org tempatan katanya tutup awal..sblm kul 7..tu yg pegi gak sbb ada kedai2 yg tutup lambat..tapi tu la..x puas kan..esok pagi kul 7 pg dah terpacak situ..kedai pun x bukak lagi..hahah..x sabor2
ada map negeri perlis n kawasan pelancongan
baju aku pakai tu baru beli kt situ 1 day before..haha..tu yg repeat dtg lg sbb nk beli lagi
map ..sila besarkan kalo tak nampak
ada 1 kedai je bukak..pekena pulut ayam as bekfas...giler sedappp
bergambo sblm check out homestay
dah otw balik..ikut jalan dalam..masuk kedah suma
hijauuuuu
bandar alor setar
pekan rabu..pusing 3x cari parking haram takdak..sudahnya fed up ...amik gambo n blah
pas tol juru jumpa accident lak
singgah minum kat R&R sungai perak...kat pintu toilet depa letak benda ni..bagus..berguna sangat
antar am balik..sblm tu dia ajak g makan kat simpang pulai..dia belanja
ahli majlis
nasi lerr...lapaqqq
ikan siakap 3 rasa
udang tepung
tomyam campur
telo dadar n sotong kunyit
puyuh masak pedas
sayur campur

siakap bakar..tapi dah tggal sket..hehe
kembung bakar..sedapppp
makanan super sedap n total 280 je!!murah kot..utk 15 org makan tu..tp lg sedap sbb org belanja kan?kan?

No comments: