Tuesday, January 21, 2014

bisnes kain jugokkk

grey, purple, peach n merah
shocking pink, biru nila, hijau tebu, turqoise n yellow
bisnes kain aku dah start kembali..atas permintaan regular2 customer aku (bukan kt ofis tapi bisnes ni utk jiran2 kaum ibu kat umah akak aku kt klang nun..hehe)
kebetulan time g kedai nengok kain baru masuk..sedap la aku pilih..kaler suma cantik2
ni pun aku try amik 10 pasang..kat ofis pun dah org beli sepasang..pttnya aku xnk jual tp budak tu nak sangat aku pun lembut hati la
pastu diri sndiri pun tak menahan...pun amik...
bawak g PJ..bakal adik ipar amik sepasang..akak aku amik sepasang..dah tinggal 6 je utk tunjuk kt customer..
sudahnya selang berapa hari akak aku dah sms minta stok baru sbb dah abs..
masyuk gak la..tapi lmbt sket la dptnya sbb kt sana aku bg dorg byr ansuran..hehe
korang nk order roger je aku k..nama kain ni cotton sulam baldu..masa aku amik ni plain je..now dorg dh tambah batu..makin cantik..kain n baju sulam berkaki..

No comments: