Tuesday, December 31, 2013

Utara Trip - day 3

pagi2 kami kuar bfas n cari jalan ke buffalo park..dalam banyak2 tempat kt langkawi ni..taman kerbau ni je tak sampai lagi..hehe
sila bajet siap2 kalo korang sampai ke sini
percubaan memberi makan
salasilah...dasatttt
menu yang dijual kt sini..nak try grill nyer menu tapi habis pulakkk
ada susu..dadih..
sedap...kurang lemakk




aksi kami sebelum check out depan resort
pose kat swimming pool pulakk
best kann...syok gilerr
dah jom balik..kang kena tinggal dek feri..oo, sebelum terlupa..pagi2 tu abah aku dah pegi beli tiket feri..so, kitorg tak yah nak bersesak2 la nk balik tu kan
aksi terakhir kami
pose dalam feri

trip kat langkawi berakhir di sini..
my view? hmmm..for the 1st time since 1998 aku ke sini..penah blaja kat sini...penah bermastautin 6bulan kat sini..1st time aku sesat dtg langkawi!!gilo kan?tp tu la kebenarannya
yg best sbb berkumpul n dok resort ofis yg meletoppp
yang tak best sbb kawasan chenang tu dah jadi macam kawasan sosial sangat..byk sgt pub n bar...tak syok ngk..sedih pun ada
harap2 pihak berwajib jaga la kebersihan dan ke'daulat'an bumi langkawi tu
jangan peristiwa kena sumpah terjadi lagi..
*peace*

eh..sabor2...pas ni ada lagi sambungan trip..hehe

No comments: