Monday, December 30, 2013

Utara Trip - day 2

bekfas buat sndiri...jimattt....mihun tomyam , roti bakar n cucur bilis n telo half boiled..sedappp makan ramai2..puas atii
penuh meja
perut dh kenyang...apa lagi nak tunggu..kita jalan2 la pulak..1st activity kat langkawi u olsss...mangrove tour!!
jgn tanya naper adik aku pakai mask tu..dia memang yg pelik2 je 
kami...1 bot utk 15 orang dia caj RM340 utk 3 jam..mahal ke murah?

1st try pakai inner magic..hehe..tudung baru..baju baru..:P
1st tour..nengok helang makan perut ayam
then masuk paya bakau ngk monyet/kera..silap x bawak apa2 foods..kalo tak leh gak baling kat depa
masuk gua buaya

kilim geoforest park
benti utk nengok kejadian alam yg unik ni..mcm orang sedang baring n pakai snowcap kan?
sapa ada ilang kasut?hehe
fish farm..anak omputih tu sibuk nak huluq makan kat ikan pari..kalo ikan jaws dah kena ngap dah ko..hehe ...masa ni aku berkaki ayam sebab selipar time ni la nk putuih..cehhhh
ada persamaan tak kami? nama je adik beradik tapi muka lain2..hehe
kami ditinggalkan di 1 pulau yang takde orang...pastu bot berjalan ntah ke mana..meround..cik abg aku n abg ipar tak turun..siap sms kata bot nk g isi minyak..padahal depa meround ntah ke mana..sabo jela
kami yang tertinggal
abah aku dah macam nyanyi lagu negaraku pulak..haha
pas ber-island-tour...kitorg meround cari buffalo park..haram sesat barat ntah ke mana..sudahnya beli kFC..makan tepi kolam n terjun!!...best..takde orang lain..kami je..berangan mcm kolam tu kami yang punyooo..
percubaan membuat renang berirama tak menjadi..hehe
pas mandi..rehat2 sat pastu nk g kuah lak..shopping coklat la apa lagi..
makan malam kat kuah town je..suma order nasi goreng...tapi total nak pengsan rasa..rm100 lbh..memang mahal la suma kt langkawi now..huhu

No comments: