Monday, December 9, 2013

menang kuizz...woohoo

emel dari penganjur
dapat goodie bag dan berisi suma ini..
adiah kemenangan berupa wang tunai..hehe

sempena bulan bahasa kebangsaan...kat sini pun dimeriahkan dengan bermcm acara
ada pertandingan menulis esei..kuiz bahasa...
aku masuk dua2 tu...takde ltk harapan apa2..tp aku niat kalo dpt placing nk la banje family aku kat langkawi nnt..haha..
tp tu la..ALLAH kata jangan membazir..so aku tak la menang esei tu..tapi tak disangka2 kuiz tu tersangkut gak nama aku sebagai pemenang..
biler dapat emel dari pihak penganjur ...aku dah target dapat saguhati pun takpela..
tanya mycinta lagi best
pas aku fwd emel tu kat dia..balik tu aku tanya dia

aku : abg rasa org dpt nombor brp?
mycinta : no 1 kot..
aku : poyo la...
mycinta : yela...tapi kalo takde orang lain yang join kuiz tu la..kot la sayang je yang join..heh
aku : *grrrrrrrrrrrrrr*

masa hari kejadian tu..aku pakat ngan kawan aku turun awal..semangat tuuu..hehe
enjoy the show...performance...
sampai la time diorg announce keputusan kuiz bahasa..
tup2..nama aku yang diorg panggil dulu..adiah saguhati..huhu
pun ok...duit gak kan..sapa nk bagi..haha

No comments: