Tuesday, December 10, 2013

free TNG

pengantin lama kwn aku ckp..huhu

dapat gak benda ni
ofis aku dalam promosi kempen 'cashless'...so makan kat kafe/kupang (medan selera dalam ni) pun tak payah byr pakai cash dh..dulu ada gak pilihan byr pakai pas kakitangan..
now suma pun kena pakai kad Touch N Go..
pulak tu ofis kami bagi kad TNG free lagi ..dalam tu siap2 ada RM5 isinya..pastu ada sleeve utk ltk pas n kad TNG tu..
yang best lg..dia bukak kaunter utk staff beli kad TNG tambahan dgn promosi yang mcm2..
termasuk la kad yang boleh diletak gambo macam kat atas tu..haha
kad tu aku tak guna..jadi display dlm wallet je..hehe
sayang woo kalo ilang...
sapa nk kena byr rm20...rm10 utk kad kosong..rm10 utk caj ltk gambo tu..
bagi gambo..3min dah siap..mudah n senang..syok gilerrr!!

No comments: