Friday, December 13, 2013

ayam kampung..

makannya 10 orang je tapi order nyer nak penuh meja..lelaki tu tak termasuk dalam acara kami ni ye..gambo hiasan je dia tu..hehe
amboii..sedap makan ye
ni utk meja aku je..hehe
tiena si tukang order..hehe..flawless nyer muka ko na..hehe

si tukang belanja ni..ada kisah sebenarnya..
tapi biler dia banje..sampai ada sorg staff tu cakap 'dia banje ??mesti ujan lebat arini'
haha...serius la..masin lak mulut budak tu..masa sampai je restoran tu..ujan renyai lagi..pas abis makan je..ujan selebat2nya wei..haha
adehhh..tak baik tul
tp yg penting niat dia nk banje tu akhirnya menjadi realiti..
sbb dia plan nk banje ni dari tahun lepas lagi..hehe

No comments: