Friday, November 1, 2013

namanya achik..

manja kan..ngada2!!
makan pun bersuap
sekor lagi kucing datang
mycinta g kedai nak tapaukan dinner aku
dia kata masa nk blk ada sekor kucing folo dia..sampai masuk dlm umah..pastu gesel2 manja
mycinta kata demam..sbb rasa badan dia panas n menggigil
suh acu g kedai beli makanan kucing..makan pun tak lalu
kena suap sket2
sian lak..
aku ni bkn x suka kucing....tapi aku suka ngk dari jauh je...nk dkt kang aku yg gatal2 idung..resdung
geli lak tu ngan bulu2an nye...oleh itu serahkan pada yg pakar je
aku ngk je pangai dia..garang2 manja..haha..teringat arwah acik aku..
terus panggil dia chik..chik..
esoknya aku balik kampung...tapi sebab kucing ni nk ltk kt umah abah aku kt pJ nun..dan dia tak sihat..
so mycinta bawak la dia blk kg sama..
sepanjang2 perjalanan dia dok pangku pastu tido atas riba..sangat ngada2..
dr KL  - pahang - KL balik dia ikut..tp dari kampung pun kami bwk blk 2 ekor lg anak kucing ...
so pegi pahang bwk sekor..balik KL bawak 3 ekor..hehe
yg 2 ekor lg tu namanya uteh n tam..hehe

updated: si achik ni sbb tak takut ngan org....dia folo abah aku kuar g gate dpn..dia pun ikut sapa ntah n tak blk2 smpai la ni..huhu

p.s: aku percaya kucing tu bawak rezeki..sbb kucing tu kan haiwan kesygan Nabi kita...hmmm..

No comments: