Saturday, November 16, 2013

in-house cos

suasana ketika berkursus..
gaya anak tudung baru..tp nmpk pelik lak..takleh repeat..hahahah...
tea break yg disediakan..mi grg sedap n kuih 2 jns..tp gambo kuih tak amik..hehe

our lunch..set buffet..tp aku dok repeat makan roti ni smpai 2x..dah jadi kewajipan kalo g sini..hehe
perut sendat makan mcm2 time cos tu..jadi malam tu kitorg laki bini makan sate jela..huhu
tea break hari ke2..tapi ada kue tiaw gak..tapi  x sdp sangat..oleh itu takde gambo..haha
kemalasan nak iron baju..jadi capai baju takyah iron suda..heheheh
department aku anjurkan 2 hari kursus inhouse..tajuknya diplomatic protocol n etiquette..
aku berminat nak join tapi takleh..huhu..maklumla..kita ni sapa kan..hahah
tapi...sbb aku kan admin..tak bg join as participant..aku tetap kena pegi sebagai person-in-charged..ada aku kisah...bagi aku nak belajar takde sapa leh menghalang kita..pegi la dgn apa cara sekalipun..
jadi aku pegi as an observer..the whole time la aku dok belakang tu..mcm2 info gak aku dpt..
bos aku pun tak kisah..dok blkg tu..so ada apa2 request dr ofis..aku la tlg sampaikan..hehe..syok mehhh..
2 dalam 1 konsepnya..:)

No comments: