Wednesday, October 9, 2013

supplement


aku tak ingat aku penah update pasal ni ke tak
tapi sejak dah berumur 3 series ni..badan dah tak macam dulu
sakit2 je
buat keje lebih pun sakit..bangun tido pun sakit
oleh itu aku pk kena start makan supplement ni..(walopun sebenarnya dah agak terlambat..hehe)
aku amalkan makan ni sekarang
alhamdulillah..period aku yang dulu sat ok sat tak..nowadays dah ok..
pastu badan pun dah kurang rasa sakit2..tido pun lena lebih dah sekarang ni..hehe
murah je..1 pek ni..ada 20biji kapsul dalam tu..harganya rm12 je..cara makan kena 1 biji pagi n 1 biji malam..tapi aku ni kan suka ngelat..jadi aku makan 1 biji sehari je..tu nak jimat pun iye..hehe

No comments: