Saturday, October 5, 2013

my wishlist..

masa ni aku tingin nak makan sate + nasi impit kuah kacang
talam berlauk..yang atas tu aku order..semata2 nak rasa..yang bawah tu bos aku lak order..dia suh wat dlm bentuk camtu
popia nestum..nyummsss
selera makan sekarang sangat mengarut..
kekadang ngalahkan org tgh ngandung lak ngidam nak makan macam2
macam popia nestum tu..aku sanggup google ok..cari sapa2 ada jual yg bukan musim raya..
mujur la ada..hehe..ngarut kan..
talam berlauk tu lagi la..aku order 1 loyang..tapi makan 2-3 ketoi je..mujur la dok kt department yang sumanya jenis kaki makan..tak la membazir sangat..
hehe
ada lagi ni nak makan..tapi nanti aku update later2 k..eheh

No comments: