Friday, October 11, 2013

celebration

b'day girl mana leh tak g celebrate ngan orang tersayang ye tak..

oleh itu MyCinta pun ada hati nak wat surprise gak..tapi tak menjadi..haha..mari kita nengok antara lakonan beliau..

Lakonan Pertama

sebelum balik dia cakap belum beli paper ..jadi aku cakap la jom la singgah petronas ke beli jap
pastu balik keje dia terus je..sampai umah..aku tanya kata nak beli paper..pastu dia cakap "lambat sangat tak kalo nak g k4?" aku pun..."nak beli apa?leh kot...jom la.." dia kata "aritu cakap nak cari bunga untuk wat hantaran ??" aku pun...."ooo...aah...ok la..jom" pas magrib kitorang pun ke k4 laa..

Lakonan Kedua

jalan2 kat kedai luar tu dulu..pastu dia tolak aku masuk kedai jam..aku cakap..nak beli apa?utk sapa?
dia kata nengok2 je..fine...
pastu tunjuk jam itu jam ini tanya aku kot berkenan..
aku jawab la..takde menarik pun..kalo kat JJ okla..ada gak lawa2
dia pun jawab..."jom!"
dari K4 wangsa maju ke JJ...semata2 cari jam..
akhirnya jumpa la idaman hati..
kenapa jam?tak pasti lak..agaknya dia nengok jam aku dah calar balar kot..


Lakonan ketiga

ingatkan nak makan2 la kat JJ...aku dah tau mesti dia saja nak meraikan bday aku..tapi lelaki ni memang bab2 camni berat mulut nak cakap kan?ntah apa2..
malu ke ego?hehe...walhal romantik kot..heh
pastu dia tanya "nak makan apa?"
aku cakap.."hmmm..tekak mcm nak makan pizza lak"
dia cakap "ok"
haha..dari JJ wangsa maju tu patah balik ke area K4 ok..it takes time gak la..tapi sebab b'day girl kan..diturutkan saja..
terasa disayangi sangat kan?kan?
nyumss
honestly aku tak harapkan pun dia buat camni utk aku
aku kan giler2 sket..so aku tak la seromantik mana ...nak candle lite bagai..haha
so walopun just makan2 kat pizza hut..tapi ingatan dia utk aku tu btul2 buat aku terharu sangat..hahah..gilo!

No comments: