Sunday, September 22, 2013

sept babies

family members aku ramai yang lahir september..
oleh itu kitorg kumpul suma skali dan sambut..senang

hidang kat luar je u olss..best giler!
the cake..tu pun tercicir nama rania
aku n mycinta punya keje..sos tu kami buat sendiri
akak aku biasalah..tak abis2 puding dia
pencuci mulut
ikan pari masak asam rebus bendi
utk org tak makan nasi..aku la tu..remember?haha
menu sihat kena la ada..hehe
hati masak kicap..untuk bebudak tak makan pedas
sambal telo rebus
kangkung goreng belacan
ikan keli goreng bercili
mereka2 yang sambut b'day in sept..
bday boy dapat adiah beskal
atuk pun bagi adiah gak
muka orang2 yang penat..hehe
menantu kesayangan..temankan pak mertua makan..good boy!hahaa
ni cousin aku...kamal..pasni sahih muka dia je byk kt blog aku..sekrg dia rajin lepak ngan kami..ni masa kecik2 tak penah main pistol ke mal?haha
kami...acu balik gak cuti aritu..
family aku asyk makan2 je kan
ye..bagi kami makan itu kegembiraan...salah??

No comments: