Tuesday, September 10, 2013

open house sector

macam biasalah...kena jadi committee lagi
kali ni open house utk sector lak tu..gabung 4 dept..fuhhh..
jenuh k..kena make sure semuanya berjalan lancar...
mujurla ada orang2 lain yang membantu

kami team decoration
puan2 yang ditugaskan utk menjadi usherer
tempat yang eksklusif..so deco pun kena simple2 je
penattt
meja VVIP
deco utk entrance
ada buah2an
kuah kacang n kuah lontong
lemang n rendang ayam
roti jala n kuah kari
nasi impit
mihun goreng
nasi putih
drinks...sejuk n panas
kuih2 raya
tumpuan...kambing n nasi bryani
ada pita gak
sate ayam n daging

as a committee..buat keje dulu baru makan kan..
so dah last2 tu baru la aku makan..tu pun sket je leh telan..penat lebih kot
yang sadisnya..malam tu aku kena cir-bir..
tapi esoknya kena gak g ofis sbb ada pot luck kt department
rupanya ramai lagi kena cir bir..tak tau mana silapnya..
aku taknak tuduh salah satu makanan tu..tapi pk +ve jela..perut kita masuk macam2 makanan kan..sesekali bagi la cuci sket perut tu..hehe

No comments: