Wednesday, September 18, 2013

ke ICU

dah hampir seminggu acik aku koma baru la anak dia kol aku
lupa?taknak aku risau? tak tau la nak cakap apa
nak marah pun takleh..maybe dia ada reason yg tersendiri
bercampur baur perasaan biler ngk acik aku yg sihat walafiat dulunya dah terbaring kaku sambil wayar2 berselirat di sana sini..hmmm

diawasi oleh nurse 24jam
lokasi nyer di HKL
acik aku salu ckp..orang yang sakit/mati dah tentu mati/sakitnya..yang sihat kena teruskan idup..hmmm..perut kena gak diisi kan..aku order mi goreng basah otw balik dari sana singgah kedai mkn
kudapan ..kepok la
mycinta order nasi goreng ikan masin..sedap
air teh o ais laici utk aku, sirap utk mycinta

No comments: