Wednesday, September 4, 2013

aku & kambing ternyata tak serasi..

kambing golek with mashed potato n salad
nampak menarik..huhu..tapi sayangnya hanya boleh menjamu mata
ni masa g open house umah kak sitam yang lawa n mewah di kensington park, dutamas..huhu
bersyukur walopun tak punya umah besar gitu..tapi merasa gak masuk dan duduk..huhu..nak dapat untuk diri sendiri tak tau biler kan..:(
kak sitam bagi 3 pinggan untuk aku..masa tu aku bawak abah aku n mycinta..
tapi abah aku je makan...so, lagi 2 sebab kitorang tak makan..dia suh maid dia tapaukan untuk abah aku..huhu...

No comments: