Sunday, August 11, 2013

short trip to tangkak

highway clear...jom kita
short trip..kitorg bertolak hari sabtu...petang lepak2...pastu  bersiap nak g buka posa..malam tu bershopping..ni hasil tangkapan untuk malam tu
budak ni dah siap dapat suma nyer...bukan main lagi kan..
tujuan kitorg berjalan ke sana memula sbb nk g nengok acu..plus nak antar bantal kat dia
bukan nak kata takde jual bantal kt sana..tapi adik aku tu tak suka bantal span..kena beli bantal kekabu kat dia..so plan la nak berjalan plus shopping raya
tak suma pegi la..yg join pun adik aku, iwan ngan akak aku si ayu tu...kalo tak kitorg 1 keta je la (aku, mycinta ngan abah aku)
sian akak aku no 2 tu..tak dpt join..tp untungla sbb dapat gak souvenir dari sana..hehe
kitorang amik homestay kat sana
pun tak puas ati sebab owner tak kemas umah ...towel orang dah pakai dok bergantung dalam bilik..basah lagi..pastu bilik air pun tak bersih..adehh..mujur la 1 malam je..pejam mata jela
yang bestnya...ari sabtu tu amik acu..dia pun stay overnight situ..esok nyer nak kuar antar dia..pas check out..sampai kat bawah kolej dia baru perasan wallet dia cicir kat homestay..tak hangin ko??
terpaksa patah balik dan antar dia kat stesen bas je..tak kuasa aku nak antar balik dia ke segamat nun..cantik sangat la muka kan
adehhh..dia tu pelupa / pecuai betul la..ada je yang cicir/tinggal..tu nasib baik patah balik ke homestay ada lagi walletnya..dibuatnya orang lain dh masuk?tak ke nyusahkan orang..hmmm

No comments: