Wednesday, August 21, 2013

hadiah raya

TV LED samsung 32'

sepanjang posa ni asal ujung minggu je aku ke PJ..teman abah aku
tv yg ada tu jenis dah leh masuk Arkib negara dah..haha..yela..TV1 je dapat..tv siaran lain haram nak dapat..
oleh itu aku cakap kat abah aku..sila campak ke longkang jela tv tu..
dia kata nak tv baru..
pakat2 aku share ngan Am beli adiah raya kat dia..ajak dia g K4 subang jaya..beli 1..
plus ada pakej astro skali aku masukkan ...bersungguh!
at least dia tak la boring kalo sorg2 dok umah tu kan..hehe

No comments: