Wednesday, July 24, 2013

karipap frozen

inti daging
ready to pack
sebenarnya tiap2 tahun time bulan posa aku akan bniaga..
tapi salunya kuih/biskut raya je
memandangkan tahun ni aku beli kuih karipap (my favvy) semuanya tak menepati citarasa tekak aku...
aku pun decide wat sndiri..tapi biler bercerita kat bebdk ofis..suma pun nak menumpang kasih..
so, aku pun buat n jual kt dorg jela
x larat la wat bebyk..setakat utk 40-50 ketoi sekali jual tu okla
bukan nak untung sangat pun..saja nk suka2..korg ngk inti aku wat dalam kuali tu..meriah dagingnya..
oh lupa..time ni aku wat karipap daging
seketoi aku kira 50sen je..ok kan..free tipuware lagi..hehe

No comments: