Friday, June 21, 2013

nasi goreng request

nasi goreng sardin + telo dadar + sambal udang petai
kat umah dah tinggal ber3 je..aku, mycinta n acu
so hari2 kena pk apa nak makan..sebab kalo masak pun tak berbaloi je rasa
tambah lak untuk dinner...sebab acu salu beli makan siap2 kalo aku tak masak
tapi ada hari tu..mycinta tanya ada nasi belen tak..nasi belen tu means nasi lebihan yang aku masak semalam / kelmarin..salunya aku akan simpan dalam peti ais..
dia request nak makan nasi goreng sardin...okla..dah minta kan..
pastu aku godek2 peti nengok apa ada..nicee...ada petai n udang gak..
so, menjadi la menu di atas ni..
korang penah try masak / makan tak nasi goreng sardin?

No comments: