Wednesday, June 26, 2013

homestay segamat

sebabkan sumanya last minit, mana yg aku jmpa tu jela sempat aku kol..
homestay ni kat bandar segamat..ikutkan tengah bandar senang la nak cari..tapi hampehh..
malas nak citer panjang2..bersyukur gak la ada tempat untuk kitorg bermalam..huhu

ceria meh?ha..masa ni blum tiba azab ni..baru siap2 nak kuar makan malam..haha
barang acu letak siap2 kat 1 sudut..senang nak grab je nak g esoknya
sofa ni teringat lak sofa kat umah sewa lama aku tu..now kat kampung dah..hehe
dapur mereka
master room..xde apa..huhu
2nd bilik tido..ada la 1 katil single
3rd room..ada la katil ni..tapi nak jadi citer..suma tak tido dlm bilik..sebab panas giler!!! suma amik toto bentang kat ruang tamu..huhu
bilik air
aku bab ni cerewet sket..kalo x bersih mmg x masuk la aku ..hehe



pasni datang segamat / antar acu..amik homestay kat area tangkak jela kot..melambak ok..tepi jalan je pun..huhu

No comments: