Friday, May 17, 2013

amik kesempatan




harga emas dah turun sekarang kan
adik aku si am tu dah berapa kali desak aku suh belikan dia kijang emas ni
aku ni dah la tak sihat..pastu nak menapak berjalan ke MBB tu sangat la bercinta..pulak tu ada sesetengah branch je yang jual nyer pun..
mujur la ada sorang akak ni baru dapat kijang emas 1/2 auns ni untuk Long Services award..
kebetulan dia nak jual..tapi harga pasaran sekarang tengah murah kan..dia mark up sket..tapi ok je..sebab bukan duit aku pun..hahah
lagipun harga beza almost rm400 kot masa tengah mahal aritu..so, still kira murah la kan..
adik aku tu untungla..dapat box yang cantik lagi..

No comments: