Sunday, May 12, 2013

1st saman!!huwaaa

pas balik dari kampung aritu..aku sambung cuti rehat sampai cuti hari buruh tu
khamis baru masuk keje
masuk2 je nengok emel..huwaaa...ada notification email dari PDRM
bagitau aku kena saman
sebab speeding kat highway temerloh
cehhhhhhhhh..ni mesti sebab aku potong lori aritu..dah la lembab...pastu ikut lane kanan..aku potong la ikut lane kiri..aku perasan gak aku nyer meter dah cecah 140km aritu..adehhh...
mujur la kena rm150 je..(jeee???)
mujur dalam mbb2u masih ada baki yang mencukupi..
sebagai rakyat malaysia yang sangat jujur dan amanah..aku pun terus jela proceed to payment..
ni dah dekat tengah bulan ni..nganga jela aku..duit dah nak abis..huwaa


No comments: