Friday, April 19, 2013

selepas 15thn


ingat tak entry aku pasal makan2 yang ada aku order jeli kelapa dari kawan sekolah lama aku tu?
ha..ni aku nk uraikan kisah panjang kami..
sebenarnya aku n dia last berjumpa pas amik result SPM..which is 15 tahun yang lepas..
bapak nyer lama kan??
bertemu kembali di FB..tu la yg bagusnya FB..kawan lama2 balik jumpa dalam ni
tapi ...yang tensennya..linda ni makin lama makin kecik..aku yg kecik dulu tak kecik2 balik ni ha..camno ni?haha
makin besar lagi ada..dah macam gergasi pun ada..haha
kalo korang ada nak order dadih ke..jeli kelapa ke..maruku ke..kol je linda ni..cakap je korg tu kawan ita bank neg**A..sure dia tau..

No comments: