Tuesday, April 9, 2013

lunch treat @ sunway Putra Hotel

bos aku dah berniat nak belanja semua staff under admin..
oleh itu aku la yg tolong arrange..beliau just decide nak belanja kat mana n sapa..
date aku arrange..
agak makan masa nak tggu response dari semua..
tapi alhamdulillah..akhirnya berjaya juga kami...

tukang sponsor
bukan setakat yang kat ofis je..yang dah bersara pun dijemput juga
pinggan aku..untuk 1st time amik..roti tu adalah sedap!!
ni bukan plate aku..ni k.ogie nyer..tp aku snap sebab nak tnjuk starter yg k.ogie amik..hehe
2nd plate...see..aku obses ngan roti tu!!
penutup untuk aku..ice kacang..serius..3 kali je aku bangun amik foods..xleh masuk byk sgt..:)
mereka2
meja aku
masa ni ramai tengah amik makanan
shida sorang terpaksa tercampak di situ..
us
pose laa
awatla bos aku statik je tu
mereka pun sama..camera shy la konon
ramai2
lagi
sebelum balik
candid
candid!
with me
last
fuh..perut kenyang...hati pun senang..oleh itu..tak reti2 nak pulang??haha

No comments: