Saturday, April 13, 2013

lunch treat lagi..

baru je kenyang makan2 kat sunway putra..
kali ni makan2 kat dept lak
semuanya sebab ada seorang 'Boss' yang baru disahkan jawatan nak belanja
oleh sebab beliau pun terlalu busyyyy....maka dia serahkan segalanya kepada aku untuk diuruskan..dia tau bayar je..
jom nengok apa ada..

suma dah gathered
tetiba dah makan...haha

april babies..doulos, aimi & kak ita
deko yang ntah apa2..ni saja test..
sekali bos aku mai..."buruk2!!wat lain"..sekian
lauk yang aku order aritu...sayur campur
daging salai masak lemak cili api
ayam goreng rempah
sambal tumis udang
ulam2an
telo masin
telo dadar
sambal belacan
kuih koci pulut hitam sponsored by kak ita
jeli kelapa sponsored by me & k.ogie..hehe
cake sponsored by JASC
tembikai...pencuci mulut
b'day girl berposing
deko yang simple & last minit..hehe
mereka2 yang sambut bday

mereka2 yang diraikan ...jannah..resigned & dapat rezeki di tempat lain

shida..resigned & going to new place
wan..transfered & promoted ke dept lain
imah..resigned sebab nak sambung blaja
baru sedar muka sndiri takde..kesian..terpaksa snap sndiri..muka yang letih sebab nak arrange macam2..
my plate...lauk2 suma adalah superb!!
kalo u ols nak try order katering ni...boleh call En. Amir (019-3252850)...amir catering..
macam untuk lunch ni..dia ikut bajet aku dan menu yang aku pilih...dia caj RM15 je 1 kepala

untuk jeli kelapa...kawan sekolah aku yang jual..dia ada jual pelbagai jenis dadih & perasa...jeli kelapa ni dia jual RM1.50 per cup..kalo yang kecik sket dia jual 80sen je 1 cup..kalo berminat sila kol LINDA (016-3558935)..dia leh delivery ye..

No comments: