Monday, April 15, 2013

kisah dia..

aku adalah tak suka dengan perpisahan
sama ada idup maupun mati
tapi tu la lumrah hidup yang perlu kita hadapi setiap hari..
kali ni si jannah pulak yang meninggalkan kami
berat mata memandang..berat lagi bahu si dia yang memikul..kami faham
dia pun berat hati nak tinggalkan kami yang huru hara ni..tapi untuk masa depan beliau yang mungkin cerah di luar sana..she must face it..
bak kata orang..biler takde depan mata baru kita nak appreciate kan?
nope..kitorang tak macam tu..sebab jannah ni dok kt pulau kitorg yang sangat2 bising kalo tiba waktu petang n nak balik..for sure terasa sebab dah takde PENGAWAS nak sound dah..haha
walopun rasa tak best sebab pasni takde dah orang nak sound2 kami suh DIAM..tapi kita kena laluinya gak la kan..for JANNAH...all the best beb! we know u are good enough..just be urself..:)

penyerahan small gift dari kami di admin..tu pehal ada toyol nyelit kat tengah tu..heheh
nengok..dia wat tanduk lak!!
wei..belum ready!!
ok..pose!
free pose!
beliau dengan gift itu
suka sungguh ke tu?haha..tu je kami mampu jannah..huhu
tengah membelek
tangan wati nak enterframe..takleh nak aman ngan diorang ni..
sebelum balik..jannah salam k.ogie
bukan bos aku tak rela..tapi tangan beliau penuh ngan beg2..haha
time to go!
dengan managers dan her BFF, aimi
nak jugeeekkk.. si wati tu..

sekarang ni pulau tu dah senyap sunyi je..plus aku pun dok banyak abiskan masa kt bilik fail..dah macam padang jarak padang tekukur gak la pulau tu..haha
tapi...nasib baik jannah ada blog..oleh itu, tahap kerinduan kami salu terubat dengan update dari dia..
ni blog beliau => jannah

ALL THE BEST, JANNAH!

No comments: