Wednesday, April 24, 2013

fesyen baru..

semuanya bermula dari akak PA kat sini
pakai tudung chiffon kerawang tu g keje hari2..macam2 kaler ok..
nengok dia pakai lawa lak..pastu tak sedar diri pun nak try juga..
tudung ni senang je pakai..sarung je..tapi aku kan memang pakai tudung sarung jenis lycra tu..oleh itu takyah bazir2 duit nak beli inner lain..pakai hok tu sudahh..

kaler ijau muda pucuk pisang

kaler peach..tapi bukan aku nyer..k.sarina nyer..tukang gaya je..haha

grey silver..tapi tak berapa masuk ngan tudung dalam tu kan?Takpe..nak nengok kaler je..tu pun k.sarina nyer
beliau pun nak try juga..tapi agak tak berapa masuk gak ngan inner tu..

penjual tudung tu dia jahit tudung ni sendiri..oleh tu hak cipta adalah terpelihara gitu..pastu dia menjual kat pasar tani shah alam & pasar2 malam terpilih je..
jadi sebab kepayahan itu..aku pun ingat nak arrange la suh akak tu mai jual kat sini..sebab ramai lak yang berminat..
harga?RM35..tapi akak tu bagi RM33..selesa dan memang senang nak pakai..

No comments: