Wednesday, March 20, 2013

sedondon

bekas air, jag kecik & tudung saji
sejak 2 menjak ni aku banyak abiskan masa untuk abah aku
apa dia nak beli aku bawak dia..
kalo agak2 hujung minggu tu takde buat apa..aku n mycinta pecut g sana la ..tido sana n temankan dia..
aritu aku suh dia datang umah sebab dia nak beli barang ...salunya dia datang sendiri n balik PJ baru aku antar..
kebetulannya cik abang aku kena keje..musim busy la katakan..oleh itu aku, acu and abah jela g shopping..
memula plannya nak cari barang untuk acu je..sebab dia dah nak start keje part time jadi promoter kt KL festival tu..
last2 abah aku nak beli barang umah skali...tu takde masalah ..tapi nengok la tu..sumanya kena sedondon..hehe

tapi kan...bukan abah aku je camtu...rupa2nya biler nengok balik brg2 kat umah aku...sama dengan je perangai kitorang berdua..haha..katanyer anak beranak..hehe

No comments: