Saturday, March 23, 2013

gemilang seafood


musim busy2 ni ..balik lambat dan dah malam
pastu ..memang takde la aku nak masak nyer kt umah kan..penat lagi..
oleh itu jom makan luar je
kalo salunya pilih mamak (sebab ada stall melayu jual goreng2)
kali ni try gemilang seafood kat danau kota tu
hmm...nasi nyer portion adalah banyak..aku boleh makan separuh je dari nasi goreng seafood yang aku order tu..belennya terpaksa sedekah kat semut2 je sebab terpaksa aku la buat pembaziran..giler senak nak abiskan ok..
time bayar tu ...fuh..agak mahal untuk makanan yang tak berapa kick..hehe
aku rasa takleh nak datang lagi la sini..tak berapa menangkap kat tekak..:)

No comments: