Saturday, March 9, 2013

biz..biz

suasana kat kedai..banyak kain cantik2
10 pasang thai silk jalur/kotak

4d Digital batu..

cantik kan bunganya
ni corak bunga padi

cantik..huhu

adeh..makan atiii
ni 1st time jumpa kain 4D yang tanah itam..aku test market la ni
4D ada 6 pasang
kain2 ni suma dah pun selamat dipos ke Kuantan..
sepupu aku seorang cikgu di sana tolong jual..dia amik komisen
so far aku dah ada 4 branch..haha..ejen benornya
1st kat ipoh..adik aku letak kat kilang dia..hehe
2nd....kat klang..akak aku tolong jual kat jiran2 dia..
3rd..kat PJ..abah aku pun nak jual kat cikgu2 yang salu datang miting kat situ..
4th ..yang kuantan ni agak baru sebab kitorg jmpa sepupu2 masa balik Johor aritu terus borak2 dan PING! jadila bisnes ini..hehe
merasa dah la 2,3 ratus tiap2 minggu..alhamdulillah..sapa nak bagi kan..lepas gak banje beli arnab!ehh..haha

UPDATED : kain2 kat atas ni suma dah abis dijual dalam masa seminggu je..hoho..aku br pas pos lagi 10 pasang kat dia..dasat tul..:)

No comments: