Saturday, February 16, 2013

rumah terbalik @ reverse home?kekkek

memula masa nak driver tu kata nak pegi sini..suma kata taknak..sebab adik aku si iwan tu kata tempat ni takde apa pun..bayar je mahal tapi nak amik gambo pun takleh..gitu la..
adik aku tu kan keje tourism malaysia..so, agak biasa la travel sana sini dan bawak group pelancong..so, dia tau la tempat yang best or tak kan
ikutkan aku yang menjaga bajet ni..memang taknak masuk pun..sebab aku dah penat giler masa ni..ngan berlengas sebab kuar dari pagi kan..memang tak selesa sungguh..tapi sebab adik aku si am tu nak sponsor tiket untuk suma masuk sini..kitorang pun ikut jela..dah orang nak belanja..kita on je..haha..
dia kata nak sampai KK ni pun payah..dah sampai sini masuk jela..biarla takde apapun..tapi at least merasa..betul gak la cakap dia..tapi yang penting duit aku tak kuar untuk masuk sini..haha

orang berbaju merah tu aku x kenal pun..tapi sebab nak amik gambo suasana krismas tu..langsung dia jadi model tak berbayar ye..hehe
tukang jaga bajet...aku...tukang pegang tiket pun aku ye..sekian
masa ni suma dah berterabur..ada yg g toilet la..ada yg g nengok keta terbalik la..sudahnya diorang je ada
mereka ni memang akan sentiasa la dalam blog ni mandangkan diorang salu ngekor aku ke sana sini..suh amikkan gambo la katakan..hehe
keta kancil terbalik..heran?tak sangat la...*ECEH..EKSYEN SUNGGUH*
aku taknak bergambo...tapi akak aku paksa..so, jadi la pose gini..nampak kan muka aku yang tak kuasa nak layan tu
kami sampai dah kul 5 lebih..so, memang dah nak gelap ye
bebudak 2 org ni pun memang tak dok jauh dari aku..kitorang ni kira macam ada grup team masing2 yang ngam gitu..haha..tak la..macam aku ni lebih rapat ngan adik2 lelaki aku..akak2 aku tu kan nak jaga family diorg lagi..sebab tu la..:)
abah pun nak merasa...fine..
HELLO..KO DENGAR TAK? YUHUUU..sekian aksi dari saya

layan jela bang..haha


No comments: