Tuesday, February 19, 2013

random @ KK

hasil belian hari pertama
adik ipar aku request nak gelang ni..memula nak beli satu2..tapi biler beli 1 harga rm5..tapi beli sepeket (ada 12 dalam 1 peket) camni baru rm15..baikla aku beli 1 peket..lebih untung..plus..aku suka je gelang2 camni..boleh tukar2 pakai gitu..
muka yang sunburn
kena gelakkan ngan anak buah aku sebab setompok merah atas idung..huhu
samar2 kan..tapi merah sungguh
malam terakhir kami makan kat waterfront..serius sedap & murah!!ni pisang cheese..alamak..sedap giler sampai repeat 3x order okk
udang butter basah
sotong goreng tepung
ikan merah masak stim halia
udang butter dry...nampak banyak kan?memang pun..owner tu sangat baik..masa kitorang sampai udang dah abis dan tengah tunggu supplier antar..aku cakap la kalo camtu kena tambah extra gram ni bang..dia kata no prob..biler sampai serius banyak..dia kata dia tambah 100-200gram untuk udang tu
kerabu mangga - mycinta order
ikan putih masak sos
kitorang kt KK 4 hari 3 malam..so, 2 malam tu memang dok makan kat filipino market je..sebab bebetul depan hotel kan..
so, malam terakhir tu memang paksa gak diorang jalan2 kat waterfront..
tapi berbaloi sebab makan sedap sangat..plusss...bayangkan makan kt pasar filipino tu untuk 1 malam je dah 200++ untuk 15 pax (termasuk bebudak)...apa je makan pun..yang bakar2 n nasi putih + sup2..tapi kat sini makan macam2 baru rm202..ni betul2 tau..terkejut aku..aku dah standby rm300 untuk bayar..tapi abang tu kata harga sebenar..aku cakap lagi.."rm2 pun nak kira ke bang?haha" aku gurau2 je..pastu dia kata "ok2..rm200 jela..no prob punya" seeeeeeeee..baikkan owner tu..
giler baik..serius akan datang lagi bang...don wori..murah rezeki mu kalo berterusan baik camtu..hehe

No comments: