Wednesday, February 6, 2013

nice cafe @ wangsa Walk

sebelum ke gambo makanan..meh nak poyo sket dengan cincin ni..hehe..masa shopping kat 1 butik tu..dapat la free cincin ni..tak pernah2 aku beli/pakai cincin besar gini..ok gak ek..hehe
ke sini dengan mereka2 ni..
nak amik gambo air tu benornya..tapi budak tu perasan ingat amik gambo dia..hehe 
air beliau
mine...nasi goreng apa ntah..
acu nyer order..
alin order mihun tomyam..banyak giler kot..tak abs pun makan..
bebudak tu masing2 tak sihat..asyk meragam jela..takleh nak lepak lama satu2 tempat tu
merayau2 dalam wangsa walk terjumpa kawan lama
memang lama giler kot tak jumpa dia..pas SPM, 15 tahun yang lepas..fuhh..lama kan..
selama ni contact2 dalam FB/blog jela...ni jumpa live..memang berpeluk2 la kitorang..
cuma kan..aku lupa nak snap gambo time tu..hehe
kira terabadi dalam minda je suda la kot..hahaha

No comments: