Saturday, February 23, 2013

hari penghargaan..

ada cake for january babies
bubur cha-cha, karipap kentang n talam tokyo
asam laksa nyer bahan2
roti jala n kari ayam
limau sempena CNY sumbangan dari salah seorang staff
laksa n kuah
decoration..prepared by me n shida..makanan pun arranged n ordered oleh aku juga ye..yes..1 woman show namanya..huhu
tembikai sebagai pencuci mulut terakhir..heheh
tukang gantung...tukang kemas...tukang pasang..tukang print..suma nyer aku..tp tukang buat belon adalah shida..
minah sibuk
sepatah 2 kata by our BigBoss
family kecil kami
sebilangan lagi
marisa masih menjadi MC
info sharing dari admin manager a.k.a boss aku..hehe..menggeletar ler tewww
tukang pegang envelopes pun kami ye..aku n shida
amboii PA boss..vogus x?hehe
pemenang sports award 2 tahun berturut2
ben juga salah sorang..sorang je takde..danial..kalo tak depa ber3 share adiah untuk sports ni
ye..aku pun dapat..hehe..patut la pelik naper aku x involve untuk tahun lepas nyer pemilihan..rupanya nama aku pun ada..hehe..bos aku tu nengok kamera depan..aku nengok kamera hp aku yang shida amik..heheheh...
cik Emcee pun dapat...IDEAS award
Doulos..dia dapat knowledge sharing award

orang2 yang sambut b'day january diraikan

ketara sangat kegembiraan itu ek..hehe

aku dapat "Outstanding Support Award"...sumanya sebab penglibatan aku dalam family day AG aritu..tahun lepas pun dapat gak..tapi Quality Service..last 2 years pun sama..hehe..adiah wang tunai sebanyak RM300++..berbaloiii

sijil n cash..

hari tu juga aku kekahkan..haha..setel suda!


No comments: