Friday, February 1, 2013

gardens, sunway pyramid

aku minum ice lemon tea
nasira, si pembelanja
nasira makan char kue tiaw
pumpkin soup yang termasuk dalam set..tapi iyarrkk..tak berapa masuk tekak aku
aku order spagethi olio..so-so gak rasanya
rasanya ni 1st dan last la aku masuk restoran ni..
bukan tak sedap sangat..tapi tekak aku takleh nak terima sangat rasa makanan kat situ
ikutkan jadi double sedap la sebab ada belanja kan..tapi tak taula..hehe..tekak cerewet memang gini kan
oh ye..aku n nasira pegi ke sini masa time ofis hour..tapi urusan rasmi la..ngan orang sunway..nak collect barang..tapi sebab supplier lambat sampai, aku n nasira kena la g meround dulu..
masa ni tengah busy pasal family day tu la..

No comments: