Wednesday, January 30, 2013

souvenir dari tamu Biz Class


coklat dari NZ

kawan aku tu naik Business Class flight MAS..agaknya salu sangat travel...dia dah bosan dapat benda yang sama..dia layangkan kat aku benda ni..

dalamnya ada macam2..brg2 toiletries dan stokin..ada juga FM dr NZ..
officer2 dept aku ni memang salu travel..tambah lagi yang bagi aku souvenir ni..
dalam setahun rasanya 3-4 kali kot dia travel..
aku ngan dia agak close la..sebab umur kitorang pun beza setahun je
walopun dia manager tapi dia x segan nak campur org bawah2 macam ni..huhu
harap2nya bila ada rzki dia naik jawatan tggi lagi dia akan kekal begini gak la ye..:)

No comments: