Sunday, December 2, 2012

rezeki...



rezeki datang dengan cara tak terduga kekadang kan?
pas aku book tiket flight untuk family members aku aritu...tetiba aku dapat 1 emel dari AA suh aku masuk 1 contest ni..so, jawab 2 soalan wajib dan namakan destinasi AA pilihan dan slogan yang menarik kenapa aku pilih destinasi tersebut..
aku jawab la 2 soalan tu..pastu aku jawab destinasi pilihan aku adalah KK sebab aku memang nak pegi sana pun kan..haha..lagipun aku tak beli lagi tiket untuk aku n mycinta masa tu..
adiah untuk contest tu adalah RM500 e-gift voucher AA...
sapa taknak kan..

slogan aku letak adalah = I CHOSE KK BECAUSE  I LOVE THE FOODS, I LOVE THE CULTURES!
pastu aku sent dengan harapan yang tinggi sangat supaya aku menang..
haha...selang 2 minggu..aku pun dah nak lupa pasal ni..tetiba aku dapat emel bagi aku menang dan AA suh aku redeem e-gift voucher ni..
ya allah...memang aku rasa excited giler kot..tapi..masih musykil..takut gak dengan kes sekarang yang macam2..so, aku pegi bukak web AA dulu nak pastikan suma ni betul ke x...mana taknya..cer korang nengok..dia letak jumlah tu 500.0000..apa ke halnya banyak sangat 0 kat belakang tu..
pas aku bukak web AA dan sahih benda ni betul..baru la aku redeem..dan...aku terus book tiket untuk aku n mycinta..tambah sket jela untuk belen tu..
confirmed!!..haihhh..sangat happy weii..sapa nak bagi RM500??xde nyer..e-gift voucher ni valid sampai MAc 2013..aku memang takde plan nak ke mana2 melainkan KK ni je..tu yang aku claim je terus..haha
apapun..kalo korang dapat emel dr AA tentang contest camni...masuk je..sebab walopun tak dapat max RM500...kekadang diorang give away gak RM100 or berapa2 diorang nak bagi...

No comments: