Monday, December 10, 2012

kesian abah..

aku ada update pasal aku kena balik kampung lebih kerap bln lepas n bln ni sebab pak metua aku sakit
kan...so, ni la latest progress tentang abah aku ni

gambo abah masa raya 2011

gambo abah latest masa aku balik kampung last week
makin kurus...takde selera makan sampai tinggal kulit + tulang je
kesian..sangattttt..
puas dah paksa2 makan..tapi dah ilang selera makan...nak buat camana kan
sepatutnya dalam perancangan aku..bulan 12 ni abah ajak balik kampung kat kedah..tapi tu la..kita ni merancang je kan..ALLAH yang menentukan semuanya..
dan trip ke KK ni pun patut aku bawak sekali mak n pak mertua aku ni..
pun tak jadi sebab abah tak sihat..
macam2 sebenarnya plan nk bawak mak abah aku ni berjalan..tapi yang pastinya kalo abah dah sihat macam dulu..insya allah..plan tu pasti aku laksanakan..

No comments: