Wednesday, December 12, 2012

alahaiiii

last week kami makan kat PINANG MASAK, bukit tunku

nasi campur watie n yan
minah2 yang dah boring nak makan kat kupang / kafe
jannah nyer...kami pegi naik keta beliau
aku n watie je order air best sket..depa yang lain order air suam je..hehe
aku order nasi goreng seafood
jannah up dengan ubi gaul kelapa n gula ni..sedapp
makan suma sedap...takde komplen langsung
pas makan..time bayar..dapat resit suma terkujat...RM87 untuk makan 4 orang!!
fuhhh..giler2..
ada la dorang tapau serawa durian..tu pun 1 diorang caj RM6.50!!
kaya laaa camtu...
aku penah makan kat sini dan aku tak la berapa terkejut..cuma wati n yan tu memang penjimat sket..tambah2 lagi sebab gaji adalah lambat lagi..hehe
tapi agak2 la kan..tau la maybe sewa kedai situ mahal....tapi..takkan la mahal sangatttt
memang takleh diterima akal sangatlah!

No comments: