Sunday, November 4, 2012

i love him so much!

last week mycinta dapat MC..dia memang tiap2 bulan kena g check up dan buat fisio..sakit apa?
malas nak citer..leh tak?
sapa yang tau..tau la..tak tau..takpayah la amik tau..leh gitu?hehe
alang2 dia MC..(aku keje..huhu)..dia pun pegi la a few tempat..nak setelkan utang la..renew ni la..macam2..
elok gak aku keje...tak rajin aku nak berjalan sana sini..
tengah2 buat keje dia sms
"abang dah beli dvd yang sayang cari aritu"
"wowww..best2...tq2" jawabku..
balik tu terus tak menyabor la kan bukak paperbeg..dvd apakah..
sekali nengok.......wahhhhhhhh..serius beessttt!!

my latest collection...Desperate Housewives final season & Ghost Whisperer pun final season
paling best...dia dapatkan dvd ni musim pertama..gigih kan..aku dah ada season 2..tapi tak nengok lagi..sebab tak tau citer ujung pangkal..
dialah cinta hatiku sampai akhirat..!!aminnnnnnnnnnnn

No comments: