Sunday, October 21, 2012

shopaholic..

sekarang nak cari blaus saiz besar2 memang payah kan
kat kedai2 yang banyak pun sampai saiz XL je paling besar
untuk orang yang lebih X tu..memang terpaksa cari inisiatif lain la kalo nak beli..
termasuk la aku
aritu aku order kat moo moo (butik online for big size)...tapi 1 je pun..kaler coklat tua..dengan kos penghantaran je dah cecah RM55 untuk 1 blaus..
pastu bukak lak FB...ada pulak yang tag album gambo...berkenan la 3 kaler ni..jenis sama cuma kaler je lain2..
aku pun tak tau la nak buat pilihan mana 1...terus je order ketiga2nya..total dapat la diskaun sket n free delivery...kena byr RM120 je untuk suma ni..
aku order XL...sekali sampai..rupanya ada cutting..aku boleh je pakai..muat..tapi imej muslimah mana leh nampak cutting /bonjol2an kan..erkk..
oleh itu..aku ngan berat ati nyer let go jela kat kekawan aku yang memang tengah tunggu masa je aku lelongkan baju2 tu..
lelong tu bukan free/diskaun la..kira aku jual harga aku dapat gak
kira bisnes tapi tak untung..hehe

pink
coklat
purple
huwaaaaaaaaaaa...tensen je aku nengok gambo2 atas ni..:(

No comments: