Thursday, October 4, 2012

OME...tersasul..

pada satu hari yang tenang..

kisah seorang aku dan seorang teman yang lain..topik perbualan berkisar tentang kerja2 rutin / harian / sampingan..to be specific..pasal family day..kekekekeke

aku : ko tau kan aku tengah busy ngan family day...

dia : ha..ko DEP*** (pompuan timbalan kerusi dalam BM nyer..haha). kenapa2..biler event ko tu..

aku : lambat lagi..awal tahun depan..

dia : ooo..lambat lagi..ha..naper? ada isu ke

aku : takde..tapi macam nak tak tau nak describekan camana..malu pun ada..sebab team kitorang yang start dulu projek ni..kira orang 1st la yang deal ngan pihak itu ini...buat surat sana sini..email2..tapi at the end group kitorang yang last sekali jadinya..hehehe

dia : ooo...so?

aku : biler jadi orang pertama ni biasala..jadi rujukan group yang lain la kan..mintak contoh itu ini..lucky draw...agenda...LOu..blablabla..suma nak SPIN FOOT (ejaan tu aku ubah ikut apa aku sebut..hehe)

dia : SPIN FOOT??apakah itu..

aku : eh..aku sebut apa tadi ek..SPIN FOOT peginya..tu la..nak merungut sangat..sampai tersasul aku,...nak sebut SPOON FEED la..hahahahah..bengong btul..

dia : OME (oh, my English)...hahaha

bengong kan aku..nak cakap SUAPAN SUDU...jadinya PUTARAN KAKI..ada kena ngena ke?haha
mentang2 la time tu kitorang kat tempat orang repair kasut..haha

No comments: