Tuesday, September 11, 2012

jamuan raya dept..

antara menu yang ada..tema...SELERA PANTAI TIMUR..hehe
ada lagi
meja hidangan..meja??ahha
meja makan
tempat boh kuih..tak complete lagi masa ni
president JASC sedang berucap n brief pasal aktiviti yang diadakan
memang kami tak jemput sesapa..ni makan2 sesama staf je..dah la kami ciput je bilangan orangnya..bajet pun ciput..jadi segan la nak jemput dept2 lain..hehe
fotografer untuk ari itu
amboihhh..dia dulu
ada majlis kecil2an dari bebudak interns..diorang wat slot video...ni cenderahati buat kami
wati n wafi...eleh..konon sedondon lerrr teewww
mereka...
lunch time ada aktiviti hias balang kuih..haha..kriteria mestila kreatif, Cost conscious n attractive....ni aku nyer
aku pada hari kejadian..sori..x pakai pun baju raya..malas nak iron..hehe
ada 3 group yang amik bahagian..
pemenangnya diadili oleh Encik pengarah dept aku sendiri..
dan pemenangnya adalah...AKU la..hehe..sekian..diorang kata pasni taknak masuk dah kalo pertandingan tu aku ada join sekali..cehhh

No comments: