Monday, September 17, 2012

family open house @ jalan gasing

pencuci mulut...tembikai n betik
kuih talam n kuih lapis
agar2 pandan
otak2 dan pulut panggang
timun n bawang untuk mkn dgn sate
nasi impit, sosej rebus, mihun n mee sup tulang
nasi lemak bungkus..comey tak?aku yang bungkus2 ni..eheheh
orang pertama sampai..bos aku n anak dia..aku baru nak mandi bsiap masa ni..hehe
sate ayam n daging yang biler ada tamu baru dibakar...fresh kan..
kawan ofis aku..hizwan n wife&anak2nya
cikpuan NORMAYA with her husband,En. Z n mycinta..:)
ngan akak PA dept aku..kak ita..org terakhir yang datang..dah malam..hehe
ngan akak PA dept lama..kak non n anak2 menantu
my BFF..:) sehari sblm tu adalah open house kak non..for the 1st time sampai gak aku ke rumahnya..padahal tiap2 tahun dia jemput tak penah berkesempatan kan..dia tu kat umah kampung aku pun dah sampai..huhu
terima kasih pada yang sudi datang memeriahkan open house kami ni..
insya allah..kalo ada rezeki tahun2 selepas ni pun open house akan dibuat disini..luas n lapang..senang nk jemput ramai2..
pada yang tak dapat datang..takpe...faham..mesti ada hal yang tak dapat dielakkan kan..lagipun masa tu dah ujung syawal pun..sure banyak jemputan lain..
maybe rezeki u ols pada tahun2 akan datang..who knows..:)

2 comments:

PUANSTOBERI said...

Jappp...Eta da pindah duk sini ke?? ke saja buat open house kat sini. Huhu :)

ItaYaniN said...

ooo..tak..ni umah abah ita keje..so, memang wat kat sini..tahun ni ita tak kuar modal..so, jemputan limited..hehe..nanti tahun depan ita kuar modal lebih..ita jemput reen mai ok..:)